Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vleky v Letovicích 6.7.2014

Super nedělní počasí, nová vlečná se ZDZ 160 a chuť si zase pořádně zavlekat nás svedla dohromady na Letovickém letišti.  

Domluva byla jasná, ve 13h. na letišti. Nikdo z nás neměl ani minutu zpoždění, éra byla během chvilky složená. Nádrž v "Ďábelské" vlečné si spolkla dva litříky 100 oktanového benzínu a vzhledem k tomu, že Ondra s vlečnou neměl moc nalítáno, tak si šel "vyzkoušet" letiště. Hned při prvním zkušebním letu se projevila závada klapkového serva, které odmítlo poslušnost, ale i přesto bylo přistání bezproblémové.

Už jsem si myslel, že jsme dolítali a budu muset zajet pro svou starou dobrou vlečnou s MVVS 58 a zase to odedřít, ale Ondra opravu překvapil, řekl, že to nebude problém, z bedny vytáhl náhradní servo, zalehl pod éro a během chvilky byla klapka opět funkční! No viděli jste to někdy?

Pak už následoval jeden vlek za druhým. Končili jsme s krátkými přestávkami na doplnění pitného režimu svého i vlečné v 19h. Shodli jsme se, že v těch nedělních třicítkách to byla fakt šichta, ale stálo to za to!

Přijďte si s námi zavlekat! 
Radek

 

Náhledy fotografií ze složky Vleky v Letovicích 6.7.2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář