Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěž pilotních dovedností

3. 6. 2015

Zdravím všechny začínající i pokročilé modeláře letce,

padl zde návrh a vzápětí i termín na nový typ soutěže, který v těchto končinách není příliš rozšířený, ale mohl by být docela zajímavý. Zde jsou orientační propozice, které ovšem mohou do termínu odstartování soutěže dostát drobných změn, které si "ušijeme" na míru dle našich podmínek.

Nejdůležitější však je, že by to měla být akce pohodová s důrazem na to, abychom se potkali, vyměnili si zkušenosti z oboru modelařiny a při té příležitosti v mezích daných pravidel ukázali, co v nás pilotech vlastně je. To, co je obsahem soutěžních disciplín zvládne i mírně pokročilý modelář, takže se není čeho obávat. Všichni jsou vítáni!

p1060699.jpgKlání se uskuteční na záložním letišti "U Kameňa" v Petrovicích, čas a definitivní pravidla budou upřesněna. Je to první (no možná nultý) ročník, tak půjde hlavně o to se seznámit s tím, oč vlastně jde.

Před, v průběhu i po létání možno očudit nějaký ten buřt.

Uvítáme předběžný příslib účasti na akci.
Termín 13.6.2015 od 14hodin.
Akce je oproštěna od finanční spoluúčasti.
Stránky letiště www.rc-team.cz

 

Za organizační tým
Tonda Mašnégl-ředitel
Ondra Barša-zástupce ředitele
Radek Gořula-písař-radgo@seznam.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LMK Morava Vysočany

(Jiří Kouřil, 9. 6. 2015 13:17)

Tak doufám, že nám vyjde počasí. Funkční houbolety mám 3, pro akci tohoto typu použitelné 2. Ve skutečnosti si aktuálně troufám jen na Pelikan BETA 1400 ;) To druhé éro ještě nemám dostatečně v ruce.