Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přátelské setkání v Bořitově (aktualizováno)

27. 9. 2018

Přijali jsme pozvání kamarádů modelářů Lojzy a Pepy a vypravili se na jejich domovské letiště v Bořitově. Plochu měli krásně upravenou a s trvalými nájemníky sysly měli domluveno, že si ten den vezmou dovolenou a své podzemní budovatelské aktivity ponechají na jiný den.

Počasí bylo lehce navlhlé a lehce větrné, ale vítr se jal foukat na dráhu, takže se starty a přistáními nebyly větší komplikace a létalo se prakticky v jednom zátahu. Seznámili jsem se s modeláři, které jsme ještě neznali a oni neznali nás a myslím, že jsme si docela padli do noty, pokud si to troufnu za svou osobu zhodnotit.

Myslím, že to bylo přátelské modelářské setkání a určitě se budeme těšit, až nás zase kucíí z Bořitova pozvou na nějaké to polítání. Díky, bylo to moc fajn!!

Pár fotek je v níže přiložené fotogalerii. Omlouvám se všem těm, co jsem je a jejich miláčky nestačil dostatečně vyfotit. Byl totiž fofr a musel jsem taky lítat....

Radek

Pro velký úspěch akce jsme si ji zopakovali i o týden později. Opět to bylo super, což je zdokumentováno ZDE v Honzově fotogalerii.

 

 

 

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Bořitovské setkání

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář