Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovické vleky 2018

21. 5. 2018

1.ročník Letovických modelářských aerovleků máme úspěšně za sebou. Níže jsou odkazy na krásné fotky a videa z akce. Tentokráte máme spoustu obrazového materiálu, včetně videí. Mrkněte do galerie i na odkazy pod článkem.

Myslím, že se nám první ročník Letovických modelářských aerovleků vydařil, počasí bylo domluvené dlouho dopředu a opravdu vyšlo naprosto suprově, krásně slunečno, vítr do 3m/s na dráhu. Co více si ještě přát?

Lítali jsme na pohodu, bylo vidět, že všichni vlekaři i větroňáři mají své stroje plně pod kontrolou, nedošlo k žádné mimořádné události.

Došlo i na historickou událost, kdy se na našem letišti uskutečnil modelářský dvojvlek, který nám předvedli kluci z Brna, měli to perfektně zmáknuté stran délky lana i polohy obou větroňů za vlečnou v průběhu vleku. Není to opravdu vůbec jednoduchá věc udržet koordinovaně 3 letadla na jednom laně! Navíc měli na palubě svých vlečných kamery, tak se můžete podívat jak vypadá přistání z kabiny modelu.

Kluci z Hronova zase překvapili svým rojem historických větroňů Šohaj, které neúnavně tahala do vzduchu jejich účelová vlečná s motorem Roto 70.

Všem patří dík za perfektní, pohodovou a přátelskou atmosféru a omlouvám se všem, které jsem zde výslovně nezmínil.
Doufejme, že příští rok se opět potkáme na 2.ročníku Letovických aerovleků!

Radek

Fotogalerie:
ttps://www.zonerama.com/PHMODEL/Album/4316889

https://www.zonerama.com/HONZA26/Album/4318452

 

Videa:
https://youtu.be/5M5gBA17rIY

https://www.youtube.com/watch?v=EKz7pNuN0qs

https://www.youtube.com/watch?v=JoR_WlaSMec

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Letovické vleky 2018

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář