Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovické polítání 2018

19. 7. 2018

8. ročník Letovického polítání 2018 se konal za účasti mnoha modelářů, diváků a také silného větru, který začal s výcvikem pilotů již kolem 10 hodiny. Bohužel se neuklidnil v průběhu celého dne a dosahoval rychlosti kolem 7m/s. 

I přes tento handicap se létalo po celý den a piloti dokázali, že mají své stroje plně pod kontrolou, neboť nedošlo k žádné vážnější události.

Fotky nám zajistil náš klubový kamarád Honza, který se stal pro letošní rok (doufám, že pro příští roky) dvorním fotografem na všech akcích. Stal se totiž šťastným majitelem nového fotoaparátu NIKON, který mu umožňuje pořídit hezké a zároveň kvalitní fotografie, bohužel někdy až špionážního charakteru, to když si "zazoomuje" nic netušící, do hovoru zabrané, kamarády.

Vyčerpávající funkce komentátora celé akce se ujal Ondra a opravdu neúnavně uváděl jedno číslo za druhým, hecoval přítomné piloty k letovým ukázkám a vždy připojil nějakou zajímavou informaci o modelu, či pilotovi a občas s námi přítomnými i zavtipkoval.

Koneckonců všem, kdož se na zdaru této akce podíleli, patří velké poděkování. Členům našeho modelářského klubu za organizaci akce, členům Leteckého klubu Letovice za propagaci akce a neúnavný catering pro účinkující i přihlížející diváky.

Pokud budou podmínky pro uspořádání akce příznivé i příští rok, tak se setkáme již při 9.ročníku Letovického polítání.

Zde je fotografický průřez naší celodenní akce z Honzova objektivu:

https://www.zonerama.com/HONZA26/Album/4489425

Radek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář