Jdi na obsah Jdi na menu
 


Letovické polítání 2015

Letos jsme s Letovickým polítáním 2015 slavili první půlkulatiny, tedy již 5.ročník setkání příznivců modelářského létání, kdy se snažíme široké veřejnosti představit našeho milého koníčka.   
Komentované letové ukázky jsme odstartovali jako již tradičně úderem desáté hodiny. Počasí nám ukázalo tentokráte velmi přívětivou tvář, jednoduše řečeno počasí bylo naprosto ideální!

Ve fotogalerii jsem využil některé z fotopostřehů svých a kamarádů Honzy Možného a Honzy Musila, kterým tímto děkuji za hezké záběry.

Bližší povídání o průběhu letového dne se budu snažit doplnit po dovolené v průběhu srpna, do té doby se mrkněte alespoň na pár fotek.

Radek

 

 

Náhledy fotografií ze složky Letovické polítání 2015

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Prima den

(Bolek, 18. 7. 2015 23:38)

Radkova slova bych rád doplnil o dalších pár postřehů. Půlkulaté výročí se opravdu povedlo. Zásluhu na tom mělo jak je výše uvedeno nejenom počasí, ale zejména všichni organizátoři - tedy ti, kteří nachystali letiště, vtipný komentář, dobré ozvučení, výborné občerstvení a milé prostředí nejen pro diváky, ale i pro nás všechny, kteří si báječně zalítali. Ještě jednou : díky!